CV på Jobnet

Der er to CV’er på Jobnet: ’Mit CV’, som er søgbart, og ’Præsentations-CV’, som ikke er søgbart. Det betyder, at når du opretter et Præsentations-CV vil dine oplysninger kun være synlige for dig og din sagsbehandler. Når du opretter et ’Mit CV’ på Jobnet, er dine oplysninger også synlige for arbejdsgivere. Hvis du ønsker at skjule visse af dine personlige oplysninger, kan du gøre dette i afsnittet ’Kontaktinformationer’ på ’Mit CV. Du kan også skjule navn på en tidligere arbejdsgiver i afsnittet ’Erhvervserfaring’. 

Hold CV’et søgbart

Er du ledig og skal have et søgbart CV, skal du udfylde ’Mit CV’. Er du fx dagpengemodtager, eller jobparat kontanthjælpsmodtager skal du altid udfylde ’Mit CV’, da dit CV skal være søgbart for arbejdsgivere. 
Du skal logge ind på Jobnet.dk mindst én gang hver 13. uge for at have et søgbart CV. Hvis der går længere tid imellem, du logger ind, bliver dit CV automatisk gjort ikke-søgbart. 
Når du afmeldes som ledig, bliver dit CV gjort ikke-søgbart. Hvis du fortsat ønsker, at dit CV skal være søgbart, kan du gøre det søgbart igen ved at klikke på linket 'Gør mit CV søgbart' i feltet ’CV Status’ i højre side på siden ’Mit CV’. Du skal dog fortsat logge ind på Jobnet mindst én gang hver 13. uge for at have et søgbart CV.
 

Hvornår slettes mit CV?

Hvis du ikke har logget dig på Jobnet.dk i 18½ måned, bliver dit CV og de job, du har udfyldt på siden ’Jeg søger job som’ automatisk slettet.